PLASMOLIFTING – LIFTING FACIAL

RINOPLASTIE FARA DALTA, FARA CIOCAN – IMPLANT MAMAR CU TEHNOLOGIE LASER – LIPOASPIRATIE CU LASER SI ULTRASUNETE – TRATAMENT VARICE CU LASER ENDOVENOS
– DR. BAKER –

Vine frigul!!!! Tenul tau are nevoie de o hidratare mai intensa. De ce sa dai banii pe creme care promit multe, dar nu au nici un efect. Noi te asteptam cu o metoda revolutionara cu efect garantat. Plasmolifting –“Elixirul tineretii”

Despre metoda Plasmolifting

„Elixirul tinereţii” al secolului XXI
Avem tinereţea în sânge
Imaginaţi-vă că aţi reuşit să daţi timpul înapoi şi că deveniţi mai tânăr şi mai energic cu fiecare zi: pielea se tonifică, se întinde, recăpătându-şi elasticitatea şi fermitatea de odinioară, părul devine mai des şi mai strălucitor, articulaţiile încetează să vă supere, dispare senzaţia de greutate şi durere, întregul organism se reface, iar Dumneavoastră vă simţiţi liber şi uşor. Iar acum imaginaţi-vă că aceasta se poate întâmpla chiar acum şi că nu mai este nevoie să inventaţi maşina timpului!
Mecanismul de recăpătare a sănătăţii şi tinereţii este ascuns în corpul nostru şi el poate fi declanşat chiar acum! Secretul întineririi stă ascuns în sânge şi este pus acolo de însăşi mama-natură, care a avut grijă ca în interiorul fiecărui organism viu să existe o sursă regenerabilă de sănătate. Este vorba despre elementele figurate ale sângelui – trombocitele, care conţin nişte proteine speciale, capabile să stimuleze regenerarea celulelor. Dar să o luăm pe rând.

Magia sângelui
Încă din cele mai vechi timpuri vracii presupuneau că sângele are anumite proprietăţi magice şi aproape că aveau dreptate. Sângele este format dintr-o substanţă intercelulară – plasma – şi elemente figurate, principalele fiind eritrocitele, leucocitele şi trombocitele. În timpul studierii sângelui s-a stabilit că fiecare celulă a acestuia este polifuncţională şi are o sarcină proprie: eritrocitele asigură respiraţia tisulară, leucocitele protejează organismul împotriva infecţiilor şi altor acţiuni negative, iar trombocitele participă la procesele de coagulare a sângelui.
S-a stabilit, de asemenea, că trombocitele au un rol important în vindecarea şi regenerarea ţesuturilor traumatizate, producând factori de creştere, care reglează şi stimulează înmulţirea, creşterea şi supravieţuirea ţesuturilor. Factorii de creştere sunt necesari pentru geneza celulelor şi desfăşurarea normală a ciclului celular. Simbioza factorilor de creştere este responsabilă pentru reconstrucţia vaselor sangvine în zona traumatizată, construcţia noilor ţesuturi (epitelial, cartilaginos, conjunctiv, muscular, nervos) şi stoparea sângerării.

Invenţia revoluţionară a cercetătorilor ruşi
Folosind capacitatea unică a factorilor de creştere de a influenţa asupra proceselor regenerative, cercetătorii ruşi R.R. Ahmerov, prof., dr. hab. în medicină, şi R.F.Zarudii, dr. în medicină, au elaborat o procedură medicală care poate fi numită fără exagerare „elixirul modern al tinereţii”. Plasmolifting – aceasta este denumirea dată de cercetători noii metode – reprezintă, în esenţă, o formă perfecţionată a binecunoscutei tehnologii de tratament cu plasmă – autoplasmoterapia.
Plasmolifting se bazează pe principiile terapiei PRP (Platelet Rich Plasma — plasmă bogată în plăcuţe sangvine), adică utilizează elementele separate din plasmă: enzime, proteine şi vitamine, care, împreună cu trombocitele, intensifică procesul de restabilire a ţesuturilor şi de regenerare a celulelor.
În timpul cercetărilor, savanţii au descoperit că, la injectarea plasmei trombocitare în zonele afectate, are loc accelerarea proceselor de regenerare a pielii, care devine, totodată, mai hidratată, mai elastică, mai fermă, se reduce numărul şi profunzimea ridurilor de expresie şi a petelor pigmentare. Şi în pofida faptului că, iniţial, această metodă a fost elaborată pentru scopuri stomatologice, acest efect cosmetologic i-a determinat pe Renat R. Ahmerov şi Roman F. Zarudii să continue studiul influenţei plasmei trombocitare asupra sănătăţii organismului, ceea ce a condus la descoperiri inovatoare a utilizării Plasmoliftingului în tratamentul afecţiunilor din diferite sfere ale medicinei.

Cum funcţionează Plasmoliftingul
Esenţa metodei Plasmolifting constă în injectarea în organismul uman a fracţiunilor de sânge cu un conţinut înalt de trombocite, ceea ce permite declanşarea procesului de regenerare celulară. În timpul procedurii, de la pacient se recoltează între 10 ml şi 60 ml de sânge (în funcţie de destinaţie). Pierderea unei cantităţi atât de mici de sânge nu poate avea o influenţă negativă asupra stării de sănătate a pacientului şi nu creează impedimente pentru funcţionarea corectă a organismului.
Pentru obţinerea plasmei cu înalte proprietăţi terapeutice, este nevoie de prelucrarea specială a acesteia. În mod normal, cantitatea de trombocite în sângele uman variază între 150 mii/microlitru şi 350 mii/microlitru, însă pentru manifestarea efectului stimulator de regenerare, numărul lor trebuie majorat până la 1000000/microlitru. Plasma cu o concentraţie înaltă de trombocite poate fi obţinută prin centrifugarea sângelui în eprubete biotehnologice speciale de marca Plasmolifting™.
Eprubetele certificate Plasmolifting™ permit separarea calitativă a sângelui în 3 fracţiuni: masa eritrocitară, plasma şi fracţiunea îmbogăţită cu trombocite şi factori de creştere. Plasma trombocitară este obţinută din sângele propriu al pacientului, asigurându-se astfel biocompatibilitatea deplină a substanţei injectate cu organismul, ceea ce exclude apariţia reacţiilor imunologice şi alergice, precum şi posibilitatea respingerii.

Instrumentul de bază al întineririi
Care sunt, prin urmare, particularităţile şi avantajele de bază ale eprubetelor Plasmolifting™?! Eprubetele Plasmolifting™ sunt executate din sticlă medicală borosilicată de calitatea cea mai înaltă, conform unei tehnologii speciale, şi închise ermetic cu un dop, care asigură în totalitate sterilitatea şi stabilitatea conţinutului interior, păstrarea vidului în interiorul eprubetei, posedând, în acelaşi timp, proprietăţi de respingere a sângelui.
Eprubetele Plasmolifting™ sunt certificate de Serviciul Federal de Sănătate Publică, iar calitatea lor a fost testată în Germania, Rusia, Belarus, Ucraina, Moldova, Kazahstan, Uzbekistan, Iran, Letonia, Lituania, Estona şi Cipru. De asemenea, calitatea lor este confirmată de certificatele ISO şi CE, eliberate de întreprinderea germană de certificare TUV.
Pentru utilizarea corectă şi sigură a metodei Plasmolifting este foarte importantă utilizarea doar a dispozitivelor speciale şi a materialelor consumabile de cea mai înaltă calitate: eprubete, centrifuge, seringi şi ace. În prezent există regimuri adecvate pentru câteva centrifuge, printre care cele de model EBA 20 (produse în Germania) şi 80-2S (produse în China).

În prezent metoda Plasmolifting este apreciată pe scară largă de medicii şi pacienţii din multe ţări. Aprecierea acesteia se datorează unei serii de avantaje pe care le prezintă, printre care:

• comoditatea şi simplitatea în utilizare;
• lipsa necesităţii de procurare a utilajelor şi dispozitivelor medicale scumpe;
• recuperarea imediată după procedură;
• caracterul netoxic, sigur şi natural al procedurii;
• riscul minim de reacţii alergice şi efecte adverse;
• lipsa necesităţii unor intervenţii chirurgicale;
• posibilitatea de combinare cu alte tipuri de proceduri;
• contraindicaţii minime;
• utilizarea largă a metodei în diferite sfere ale medicinei.
În prezent metoda Plasmolifting este utilizată în diferite sfere ale medicinei, printer care:stomatologia, cosmetologia, tricologia, ortopedia şi traumatologia, medicina sportivă,urologia şi ginecologia. În fiecare dintre direcţiile enumerate, metoda Plasmolifting a permis pacienţilor să se simtă din nou tineri şi sănătoşi, datorită declanşării rezervelor proprii ascunse ale organismului uman, care ne-au fost date de natură şi care sunt în prezent accesibile pentru fiecare om.

Domenii de aplicare Plasmolifting

Aceasta metoda revolutionara, poate fi folosita cu success in mai multe domenii de activitate:

1. Cosmetologie

Care sunt avantajele metodei Plasmolifting™?

Plasmolifting™ este o metodă eficientă, care ajută la soluţionarea concomitentă a câteva probleme estetice ale pacientului: îmbunătăţirea culorii şi texturii pielii, sporirea elasticităţii, netezirea tenului, reducerea ridurilor.
Plasmolifting™ este o metodă universală, utilizată pentru soluţionarea unei multitudini de probleme cosmetologice.

Indicaţii de utilizare:
1. Tratamentul modificărilor de vârstă ale pielii (cronoîmbătrânire).
2. Fotoîmbătrânirea.
3. Tratamentul pigmentaţiei excesive.
4. Profilaxia şi tratamentul acneei şi postacneei.
5. Îngrijirea pielii sensibile, „stresate”.
6. Profilaxia şi tratamentul celulitei.
7. Tratamentul alopeciei, căderii părului.
8. Tratamentul dermatitei seboreice (cu mătreaţă uscată şi grasă).

2. Tricologie
Care sunt avantajele metodei Plasmolifting™?
Plasmolifting™ permite pacienţilor să recapete strălucirea, densitatea, frumuseţea şi sănătatea firească a părului. În funcţie de nosologie, poate fi indicată o cură de tratament din 4-8 proceduri la un interval de 7-10 zile. Primele rezultate ale procedurii sunt observate la 5-6 zile după prima şedinţă.
Indicaţii pentru aplicarea metodei Plasmolifting™ în tricologie:
• Păr subţire, fragil şi despicat.
• Seboree (mătreaţă).
• Căderea părului (alopecie în focar, difuză, androgenă).
• Reducerea desimii şi calităţii părului.
Având în vedere că metoda autoplasmoterapiei este universală, acesta funcţionează excelent nu doar separat, ci şi în combinaţie cu alte proceduri cosmetologice. Plasmolifting™ poate fi combinat cu astfel de proceduri de restabilire a părului ca mezoterapia, ozonoterapia, masajul, precum şi cu produse cosmetice de tipul Regaine şi Eucapil.
Metoda Plasmolifting™ are un minimum de contraindicaţii, iar majoritatea dintre acestea se întâlnesc extrem de rar. Tehnologia de realizare a procedurii este foarte simplă pentru medici, fiind totodată bine tolerată de pacienţi.
Procedura Plasmolifting™ este în prezent una dintre cele mai eficiente, sigure şi universale metode de refacere a desimii şi calităţii părului.

3. Stomatologie
Avantajele procedurii Plasmolifting în stomatologie
Plasmodent™ este o procedură unică, fără analog, bazată pe tehnologia terapiei PRP. Ea permite stimularea proceselor de autoregenerare în zonele şi ţesuturile problematice. Se ştie că preparatele medicamentoase antibacteriene şi antiinflamatorii utilizate de stomatologia modernă au o eficienţă redusă, de cele mai dese ori doar reducând inflamaţia şi îmbunătăţind temporar hemodinamica, fără a stimula direct procesele de regenerare. Însă nu trebuie să uităm că ţesuturile din zonele respective sunt deja distruse structural, prin urmare fluxul de substanţe hrănitoare şi de celule „constructoare” este îngreunat, iar efectul obţinut va fi temporar şi slab pronunţat.
Indicaţii de utilizare a procedurii Plasmolifting în stomatologie:
• parodontită generalizată (cu grad de severitate 1, 2 şi 3),
• gingivită,
• parodontită localizată,
• alveolită,
• operaţii de implant, extirpare a dintelui,
• periimplantită,
• profilaxia maladiilor ţesuturilor parodonţiului.

4. PlasmoGel

Cum functioneaza plasmogel
Plasmo-Gel este pregătit din plasma bogată în trombocite cu ajutorul unui set de eprubete speciale Plasmolifting. Pentru aceasta, plasma care este selectată din sangele pacientului se supune unei prelucrări termice în termostat. Datorită acestei prelucrări plasma se ingustează și ia forma de gel. Acest gel se introduce în țesuturi în regiunea ridurilor pentru a le umple. Gelul se întinde uniform și vizual nu lasă urme de corecție. Activeză celulele țesuturilor unificate formand scheletul feței. De fapt el ajută la formarea bazei întinderii naturale a pielii. Tot odată PlasmoGel stimulează regenerarea țesuturilor. Datorită acestui proces efectul se menține pe o perioadă mai îndelungată.

Indicații:
– Schimbarea prematură a pielii ( riduri,falduri,fracturi ale pielii) ;
– Îmbătranirea pielii ;
– Pierderea volumului țesuturilor ;
– Cicatricele postacne ;
– Ptoza pielii și schimbarea ovalului feței

Indicații:
– Schimbarea prematură a pielii ( riduri,falduri,fracturi ale pielii) ;
– Îmbătranirea pielii ;
– Pierderea volumului țesuturilor ;
– Cicatricele postacne ;
– Ptoza pielii și schimbarea ovalului feței

Efectele procedurii:
1. Umplerea și netezirea ridurilor (falduri naso lobiale, ridurile de pe frunte și în jurul ochilor, riduri de chiset, riduri și falduri în regiunea buzelor și bărbiei, brazdelor maxilo-nazale).
2. Corecția ovalului feței.
3. Restaurarea pierderii volumului țesutului.
4. Netezirea reliefată a pielii, postacne și cicatrice cutanate atrofice.
5. Profilactica ridurilor prin formarea sheletului și îmbinarea țesuturilor noi.
6. Stimularea înnoirii și îmbunătățirii pielii.
7. Consolidarea efectului de proceduri de anti-îmbătranire.

Prioritățile procedurii PlasmoGel:
– În condiții de siguranță și natural.
– Fără durere.
– Se îndepărteză complet din țesuturi.
– Nu necesită reabilitare.
– Nu provoacă alergie.
– Nu este mutogen.
– Nu este toxic.
– Nu conține componenți negativi.
– Este exclusă posibilitatea infectării.
– Accesibil.

Visit Us On Facebook